Plus

Dugave Wireless ponovno online :)

Dugave Wireless hotspot portalNakon gotovo godinu dana udruga Dugave Wireless ponovno ima svoje web stranice. Iskreno, više nisam niti siguran koliko je vremena prošlo od dana kada je stari web otišal’ pa-pa. Možda je prošlo i više od godinu dana. Web je pokušavalo složiti preko nekoliko ljudi od svud i svagdje no međutim to se otezalo i otezalo, pali smo u zaborav mnogim suferima koji su redovito pratili web udruge, neke wireless zajednice su čak uklonile link na naš web smatrajući da smo prestali sa našom djelatnosti. Nažalost ispalo je sve koma i, iskreno, bio sam spreman ugasiti hosting i sve skupa ovaj tjedan jer bolje da nemamo nikakav web nego da i dalje zjapi “U izgradnji”. U zadnji tren uletila je tvrtka Tramot d.o.o. sa svojim turbo-nuklearnim CMS-om kojoj se u ime udruge ovim putem zahvaljujem.

Anyway web još treba mrvicu ispeglat, upalit banner management i složit search-ilicu, a sadržaj će doći za čas. Već je skoro sve spremno, samo treba sjest i pisat, ali to ćemo nakon SEE Telecom Arene. Inače da vas malo upoznamo sa novim radom “Dugave.net” web portala. To više neće biti samo “web udruge” već informativni web portal tehničke prirode, a pokrivat će naselje Dugave i okolicu. Pisat će se kolumne, recenzije, radit će se testovi razne mrežne i druge opreme, pratit ćemo razvoj telekom contesta u Dugavama te općenito Novom Zagrebu, a priča je već sama po sebi zanimljiva jer u Dugave su sa optikom došli Optima, DCM, Metronet, Kerman, Vodatel (???), Voljatel, a bit će i drugih. Sve u svemu pred nama je vrlo zanimljiva godina.

Napomena: Dugave.net će nekima služiti kao “blog alat” pa stavove pojedinaca ne pripisujte udruzi. Slobodno izražavanje cijenimo i podržavamo pa ukoliko imate nešto za reći ili napisati – učinite to i pošaljite na info@dugave.net

Morate biti autorizirani za komentiranje Autoriziraj

Oglašavanje

468x60 ad code for footer
Log in - BlogNews Theme by Gabfire themes