Plus

Community Wireless Weekend – Zagreb

Dugave Wireless & FunkfeuerCommunity Wireless Weekend – Zagreb održan je za vikend (subota i nedjelja) u Zagrebu na lokaciji Bundek, Novi Zagreb. Gosti udruge Dugave Wireless bili su dečki iz FunkFeuer Wireless Communityja iz Beča (Austrija). Od domaćina odazvali su se uglavnom kontinentalci iz udruga Dugave Wireless, Zabok Wireless, VGWireless, Sloboština Wireless, a bilo je i padobranaca iz WiFiHR-a. Roštiljanje na Bundeku počelo u prijepodnevnim satima nakon što je pješadija iz Dugave Wirelessa osvojila teritorij blizu nasipa na sjeverositočnoj strani Bundeka. Konjica iz Zabok Wirelessa i Sloboština Wireless stigla je nešto kasnije dok su NATO igrači iz VGWirelessa stigli tek nakon prve runde roštilja. Postojala je ideja za jednu internacionalnu prijateljsku nogometnu utakmicu, ali Dugave Wireless je izgubio allmighty McDonalds Franca koji je napustio teren već pri zagrijavanju stoga je tekma odgođena za drugi dio sezone.

Funkfeuer socker team

Subota je protekla užareno uz ispijanje raznih tekućina i dobru klopu, a navečer smo čoporativno izašli u grad ne bi li Austrijanci vidjeli i naš grad kulture. Naletili smo i na gradonačelnika Bandića no bio je u žurbi pa nas nije uspio pozdraviti. Nedjelju smo iskoristili za odmor i popodnevni izlet na Sljeme i Medvedgrad. Kao pravi turisti natrpani fotoaparatima prošetali smo našom Himalajom i nadisali se svježeg zraka. Malo smo spremili i za po putu do doma i malo Austrijancima dok prolaze kroz Sloveniju. Neizmjerno nam je drago što smo imali priliku ugostiti naše dobre wireless prijatelje iz Austrije. Ovakvo internacionalno druženje praktički je već postalo tradicionalno, a na radost i veselje svih sudionika.

Dio slika možete već pronaći u galeriji lijevo u izborniku, a ostatak će biti uploadan kroz tjedan dok fotografi sheraju to kaj su nakucali.

Evo i link: http://www.dugave.net/galerija/thumbnails.php?album=17

Dugave Wireless roštilj majstori

Morate biti autorizirani za komentiranje Autoriziraj

Oglašavanje

468x60 ad code for footer
Log in - BlogNews Theme by Gabfire themes