Plus

Paintball turnir wireless udruga 2007

Dugave Wireless paintball ekipaNedjelja 25.11.2007. (sutra) održati će se natjecanje u paintballu između prijavljenih ekipa wireless udruga s područja zagrebačke županije. Prijavljene ekipe moraju imati po pet članova. Udruga Visoki Brijeg Velika Gorica Wireless kao organizator osigurala je besplatno pivo i grah te nagrade za najbolje ekipe. Svaka čast dečki! Ako je popis točan dolaze ekipe iz udruga ZGWireless, Zabok Wireless, ZaprešićNet, Savica.Net, Dugave Wireless, WiFiHR, VGWireless, VB-VGW, GTW, Sloboština Wireless, ZNET i td. Manje više sve ekipe imaju elitu iz svojih udruga koji rokaju pucačine poput UT-a, CoD-a i slično. Vjerujem da su svi napaljeni, ludi i da jedva čekaju početak napucavanja koje kreće od ranih jutarnjih sati. Metci (kuglice) će letat sa svih strana, neće se štedit na napucavanju, a zajebancija je na takvim druženjima definitivno zagarantirana.

Dugave Wireless paintball ekipa

Sviđaju mi se pravila, a pogotovo zadnje.

- igra se na ispadanje
- vrijeme trajanja svake igre će biti vremenski ograničeno i ovisi o broju ekipa koje će se prijaviti
- sva ostala pravila koja spadaju pod osnovna pravila igre
- igrač ne smije imati 0,00 promila alkohola

Ekipa udruge Dugave Wireless zove se Shafos.
Krivo je imenovana na ovoj tablici, ali popravit će se naknadno. Nema veze, nitko nema pojma kaj to znači osim nas pet u ekipi. Ostat ćemo za sada tajanstveni. Naziv nije gay iako je Franc htel’ da bude (ha-ha). Skoro je dobil otkaz zbog tog.
U skupini igramo sa Zaprešićancima, Savicom i ekipom iz Gorice. S obzirom da nam je svima u ekipi ovo prvi put na paintballu nadam se da će ekipa koja će nas razdjevićit biti maksimalno nježna.

Go Dugave Wireless

Dugave Wireless i Zabok Wireless

Morate biti autorizirani za komentiranje Autoriziraj

Oglašavanje

468x60 ad code for footer
Log in - BlogNews Theme by Gabfire themes