Plus

Ikariam

IkariamIkariam je jedna od najboljih browser igri. Na početku Ikariama posjedujete samo mali, plodni komad zemlje na zelenoj obali. Na svakom otoku se može nalaziti 16 gradova. Možete pljačkati, slati špijune, trgovati, sklapati saveze i mirovne sporazume sa drugim gradovima. Prvo što možete primjetiti kada se prijavite jest to da igru krasi odlična grafika. Sve je dobro raspoređeno i prilagođeno, kako početnicima, tako i naprednim igračima.

City tour

Postoji pet resursa raspoređenih po otocima svijeta:  Drvo, Vino, Mramor, Kristal i  Sumpor. Tijekom igre sigurno ćete trebati velike količine drveta – zaposlite radnike u pilanu kako bi pribavili drvo i proširili nabavu resursa zajedno sa ostalim igračima na vašem otoku! Kako biste sagradili neku zgradu kliknite na bilo koju zastavicu (plave zastavice označuju mjesto za gradnju luke ili brodogradilišta). Predlažemo da prvo izgradite akademiju jer možete odmah staviti nekoliko znanstvenika da istražuju određeno područje (Pomorstvo, ekonomija, znanost i vojsku). Istraživanje je potrebno jer nakon svakog otkrića dobijete neki bonus, ali i bodove koji označuju razvijenost vašeg carstva. Najbolje je da stavite da se istražuje ekonomija. Bonusi nakon otkrića su uglavnom mogućnosti izgrađivanja nekih zgrada te popusti za izgradnju.

Resursi

Nakon što ste razvrstali zalihe resursa možete početi sa proširivanjem vašeg grada.

1. Akademija vam omogućava da istražite mnoga nevjerojatna otkrića.
2. Sa barakom možete početi podučavati trupe.
3. Izgradnjom trgovačke luke i trgovačkih brodova ćete biti u mogućnosti da trgujete resursima sa ostalim igračima.

Svaku zgradu možete proširiti do 20-tak levela, što je veći level to dobivate više bodova. Neke zgrade koje možete izgraditi su:

barake – U njima trenirate vojsku, skladište – skladištenje resursa, morate paziti da vam što više resursa bude osigurano ako vas napadne igrač s jačom vojskom,
sklonište – možete trenirati špijuna svakim levelom se povećava broj mogućih špijuna,
pomorska luka – možete kupiti brodove te pratiti pomorski promet prema i od vašeg grada,
brodogradilište – gradnja brodova,
palača – omogućava stvaranje kolonija, koliki je level toliko kolonija možete imati,
veleposlanstvo – kada ga izgradite možete ući u savez ili čak osnovati svoj…

Četiri odana savjetnika će uvijek biti uz vas, tako da ste uvijek u toku s vremenom i da držite svoju glavu iznad razine vode. Kada zasvjetli jedan od njih, znači da je došla nova poruka za vas. Tako možete dobiti najnovije informacije od vaših savjetnika.

Savjetnici

Možete promjeniti pogled u Ikariamu kako vi želite. Od pogleda na svijet, preko mape otoka do gradskog pogleda. Sada ste naučili najvažnije stvari za početak – sada se samo morate registrirati (Besplatno!) i spremni ste početi!

Pogled na svijet

http://ba.ikariam.com

Morate biti autorizirani za komentiranje Autoriziraj

Oglašavanje

468x60 ad code for footer
Log in - BlogNews Theme by Gabfire themes